Transport i logistika

Logistika u nauci predstavlja delatnost koja se bavi savladavanjem prostora i vremena uz najmanje troškove.

Samim tim transport i logistika nisu samo prevoz sa jednog mesta na drugo, već predstavljaju celokupan proces od planiranja do realizacije, uz neprekidnu komunikaciju, kako bismo Vama pružili besprekornu uslugu.

Šta predstavlja logistika u našem poslu?
Bez namere da zvuči preambiciozno, ali to zaista znači da naša stručna lica odrade sve što im je zadato kao finalni zadatak.
Sama organizacija koja podrazumeva planiranje selidbe, transporta, utovara, montaže i demontaže predstavlja našu polaznu tačku. Vi kažete šta Vam je sve potrebno, mi pravimo plan, organizujemo sve do najsitnijih detalja-od vrste nameštaja/stvari koje se prevoze do rute kojom će se kretati naš kamion ili kombi, kao i satnice-kako bi se postigla najveća efikasnost uz izbegavanje gradskih gužvi u saobraćajnom špicu.

A ako su Vam potrebne sve naše usluge, kao što je slučaj sa selidbom- ključ u ruke, stručni tim Beotim MB Vam stoji na raspolaganju i počinje od besplatne procene selidbe preko organizacije, demontaže nameštaja, pakovanja, utovara i istovara na željenu adresu, kao i ponovne montaže demontiranog nameštaja.

transport i logistika

Sve što zamislite, mi planiramo i organizujemo za vas. Ako niste sigurni šta Vam tačno treba, naš stručni tim će Vas uputiti u sve što treba da znate, sa ciljem da postignemo najefikasnije i najekonomičnije rešenje za Vas.

Bojana

2017-04-13 10:26:35

Svaka cast za organizaciju. :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>