Vozni park Beotim MB

Već smo pisali o tome da selidba u sopstvenoj režiji može biti vrlo neprijatno a ponekad i bolno iskustvo.
A šta se dešava kada iz neznanja ili puke neinformisanosti za selidbu naših stvari angažujemo kombi/kamion prevoz iz oglasa, jer mislimo da ćemo ipak tako proći jeftinije?

Pored rizika da se Vaše stvari oštete jer njima rukuje nestručno osoblje, isto tako još veći rizik i šteta može nastati ako angažujete neproverenu agenciju odnosno prevoznika sa kombijem ili kamionom, kome biste poverili transport Vaših stvari.

Prevoz paletne robe

Prevoz paletne robe

Ljudi koji su imali iskustva sa ovakvim prevoznicima, kažu da su umesto kamiona na njihovu adresu dolazili  mali kombiji, potpuno neopremljeni, koji nisu imali dovoljno mesta za sav nameštaj , a njihove reklame i oglasi u bili pod sloganom „kombi prevoz za selidbe“.

Kamionski prevoz mašina

Kamionski prevoz mašina

Jako je važno da izaberete provereno preduzeće, koje se bavi selidbama i ima iskustvo u istim.
Preduzeće koje poseduje stručna lica, vozače i naravno sopstveni vozni park.

Kamion sa liftom

Kamion sa liftom

Beotim MB na raspolaganju za selidbe i transporte poseduje kombi nosivosti 3 tone, manje kamione do 3.5tona nosivosti, sa utovarnom rampom koja podiže do 1.5tona, kamione nosivosti  5, 7 i 10 tona sa utovarnom rampom nosivosti do 1.5tona, kao i šlep službu koja transportuje mašine, teške terete i kamione do 24 tone.
Zato na vreme izaberite dobro i izaberite pametno, i transport kao i sve vrste selidbi prepustite profesionalcima iz Beotim MB.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>