O nama

Beotim MB je firma čija je osnovna delatnost transport specijalnih i gabaritnih tereta, organizacija selidbi stambenog i poslovnog prostora u gradskom, međugradskom i međunarodnom saobraćaju.

Vršimo prevoz svih specijalnih tereta bankomata, sefova, mašina, kasa, betonskih konstrukcija,... neophodnom pratećom opremom. Posedujemo dizalice, viljuškare, ručne paletare, robote za stepenice, hidraulične liftove. Naše osoblje je profesionalno obučeno i pružice Vam brze i efikasne usluge demontaže, montaže, utovara, istovara robe, pakovanje, čišćenje prostorija, selidbe. Selidbe i organizacija selidbi u gradskom (Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Subotica...), međugradskom i međunarodnom prevozu.

Nudimo Vam besplatnu procenu Vaše selidbe 24 časa, sedam dana u nedelji. Pružamo Vam korisne savete koji su iz iskustva a Vama od velike koristi. Beotim MB od samog procesa osnivanja pruža pouzdan i nesmetan tok izvršenja svih usluga kao i zagarantovanu diskreciju. Zbog toga smo naročito cenjeni kod klijenata i firmi sa kojima sarađujemo. To je rezultat našeg dugogodišnjeg rada i iskustva. Zahvaljujući osluškivanju Vaših zahteva i sprovođenju istih u delo, Beotim MB tim uspešno radi i posluje dugi niz godina.

Transport selidbe BEOTIM MB

Adresa: Zagrađe 30, 11160 Beograd
Telefon/Fax: +381 11 3433-998, +381 11 3433-996
Matični broj: 62655984
PIB: 107314689