Selidbe Beograd

Selidbe na teritoriji grada Beograda realizujemo u vreme kada Vama odgovara sedam dan u nedelji. Kompanija Beotim MB nudi posebne pogodnosti za sve Beograđane koji preseljavaju stambeni ili poslovni prostor.

Selidbe Beograd - Stambeni prostor

Selidbu stambenog prostora u Beogradu organizovaćemo profesionalno i efikasno do željene destinacije. Takođe naše profesionalno osoblje obučeno za pakovanje, demontažu/montažu, utovar, istovar Vaših stvari omogućiće Vam brzo, kvalitetno preseljenje u Vaš novi stambeni prostor. S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo ukoliko posedujete skupocen ili Vama vredan nameštaj, klavire, slike, antikvitete koje želite da zaštitite nudimo Vam odgovarajuću zaštitu. Od raznovrsnih kutija, folija, sunđera, pak papira i poliestenskih sredstava, izrada odgovarajućih sanduka. Sav nepotreban, pohaban nameštaj i stvari koje nisu za upotrebu odvozimo na deponiju. Imajući u vidu koliko zapravo je proces selidbe ozbiljan, naša kompanija je od samog osnivanja to prepoznala i sada sa ponosom možemo reći da smo član jedne od najvećih mreža koja organizuju preseljenja širom Evrope i sveta.

selidba stana

Selidbe Beograd - Poslovni prostor

Beotim MB pružiće vam visokokvalitetnu uslugu u poslovima preseljenja Vaše kompanije, firme, restorana, fabrike bilo da selite čitavu kompaniju ili samo jednu kancelariju. Vašu selidbu realizujemo u vremenskom periodu kada Vama odgovara, tako da Vaša kompanija ne trpi gubitke. Nudimo Vam pakovanje dokumentacije, arhive, kancelarijskog materijala od iskusnog, obučenog tima pakera. Demontažu i montažu nameštaja. Zaštitu nameštaja od velike vrednosti, prevoz i prenos specijanih tereta (kasa, mašina, sefova, bankomata,...). Posedujemo najsavremeniju opremu: hidraulične liftove, ručne paletare, male i velike dizalice za izvlačenje tereta, viljuškare, robote za stepenice, kranove, spoljašnje liftove. Besplatno vršimo procenu selidbe 24h, sedam dana u nedelji.

selidbe beograd

Usluge selidbe Beograd

  • Preseljenje ,,Ključ u ruke,,
  • Pakovanje i priprema za transport
  • Demontaža/Montaža
  • Skladištenje stvari
  • Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju
  • Čišćenje prostorija
  • Prodaja kutija

Cena selidbe u Beograd

Imajući u vidu da postoje brojni faktori koji imaju uticaj na formiranju cene selidbe, mi Vam predlažemo da nas kontaktirate putem formulara za kontakt, a naše stručno osoblje će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.