Selidbe Kraljevo

Kompanija Beotim MB nudi posebne pogodnosti za selidbe na teritoriji grada Kraljeva. Nudimo Vam organizaciju i preseljenje stambenog i poslovnog prostora, transport specijalnih i gabaritnih tereta, transport robe.

Selidbe stambenog prostora na teritoriji grada Kraljeva

Selidbe stambenog prostora organizujemo efikasno do željene destinacije. Naše profesionalno osoblje obučeno za pakovanje, demontažu/montažu, utovar, istovar Vaših stvari omogućiće Vam brzo, kvalitetno preseljenje u Vaš novi stambeni prostor. S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo ukoliko posedujete skupocen ili Vama vredan nameštaj, klavire, slike, antikvitete koje želite da zaštitite nudimo Vam odgovarajuću zaštitu. Od raznovrsnih kutija, folija, sunđera, pak papira i poliestenskih sredstava, izrada odgovarajucih sanduka. Znamo da svaka selidba donosi razmišljanje da treba da se očisti prostor posle izlaska i pre ulaska u prostorije. Kako bi Vam olakšali, nudimo Vam profesionalno čišćenje svih prostorija, nameštaja, koja podrazumeva uklanjanje maltera, kreča, farbe i drugih tvrdokornih nečistoća sa svih površina, zatim mašinsko i ručno pranje podova, prozora, vrata kao i brisanje prašine sa nameštaja i polica.

selidba stana

Selidbe poslovnog prostora na teritoriji grada Kraljeva

Nudimo Vam visokokvalitetnu uslugu u poslovima preseljenja Vaše kompanije, firme, restorana, fabrike bilo da selite čitavu kompaniju ili samo jednu kancelariju. Vašu selidbu realizujemo u vremenskom periodu kada Vama odgovara, tako da Vaša kompanija ne trpi gubitke. Nudimo Vam pakovanje dokumentacije, arhive, kancelarijskog materijala od iskusnog, obučenog tima pakera. Demontažu i montažu nameštaja. Zaštitu nameštaja od velike vrednosti, prevoz i prenos specijanih tereta (kasa, mašina, sefova, bankomata,...). Naša kompanija Beotim MB nakon konsultacijama sa Vama izrađuje plan preseljenja Vaše kompanije. Nas profesionalni tim obučen za demontažu pripremiće i zaštititi sav nameštaj za transport. Sav kancelarijski material i dokumentacija biće spakovana u odgovarajuće kutije sa odgovarajućim nalepnicama i etiketama. Tim obučen za selidbu utovariće Vaše stvari u odgovarajuće vozilo i odvesti do željene destinacije. Gde će naš profesionalni tim tamo otpakovati, montirati Vaše stvari i složiti na mesta koje ste Vi unapred odredili.

Transport Kraljevo

Kompanija Beotim MB uspešno transportuje sve vrste specijalnih i gabaritnih tereta mašina, klavira, kasa, sefova, bankomata, paletne robe i ostale opreme. Za transport u našoj kompaniji je zadužen profesionalan i iskusan tim osoblja koji dolazi sa neophodnom opremom od hidrauličnih liftova, ručnih paletara, malih i velikih dizalica za izvlačenje tereta, viljuškara, robote za stepenice, kranove... Profesionalni tim naše kompanije je obučen za demontažu, montažu, popravku i rukovanje specijalnim alatima.

- Beotim MB svojim klijentima garantuje diskreciju i daje garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da će, u slučaju nastanka bilo kakve štete, klijent biti obeštećen.

Usluge - Selidbe Kraljevo

  • Preseljenje ,,ključ u ruke,,
  • Pakovanje i priprema za transport
  • Demontaža/Montaža
  • Skladištenje stvari
  • Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju
  • Čišćenje prostorija
  • Prodaja kutija
  • Izrada sanduka za transport po meri