selidbe alt

Selidbe

Selidbe stambenog prostora

Beotim MB organizovaće Vaše preseljenje iz stambenog prostora profesionalno i efikasno do željene destinacije u vreme kada Vama odgovara. Pružićemo Vam korisne savete za selidbe koji su iz iskustva, a Vama od velike koristi. Takođe naše profesionalno osoblje obučeno za pakovanje, demontažu/montažu, utovar, istovar Vaših stvari omogućiće Vam brzo, kvalitetno preseljenje u Vaš novi stambeni prostor. S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo ukoliko posedujete skupocen ili Vama vredan nameštaj, klavire, slike, antikvitete koje želite da zaštitite nudimo Vam odgovarajuću zaštitu. Od raznovrsnih kutija, folija, sunđera, pak papira i poliestenskih sredstava, izrada odgovarajucih sanduka. Sav nepotreban, pohaban nameštaj i stvari koje nisu za upotrebu odvozimo na deponiju.

Znamo da svaka selidba donosi razmišljanje da treba da se očisti prostor posle izlaska i pre ulaska u prostorije. Kako bi Vam olakšali, nudimo Vam profesionalno čišćenje svih prostorija, nameštaja, koja podrazumeva uklanjanje maltera, kreča, farbe i drugih tvrdokornih nečistoća sa svih površina, zatim mašinsko i ručno pranje podova, prozora, vrata kao i brisanje prašine sa nameštaja i polica.

Slidbe stambenog prostora

Na osnovu velikog iskustva znamo koliko može biti stresan sam čin preseljenja zbog toga Vam nudimo preseljenje ,,ključ u ruke,,. Gde ćemo Vam mi uz Vaše instrukcije sve stvari spakovati, demontirati/ montirati, prevesti i sve stvari složiti na odgovarajuće mesto gde ste Vi unapred odredili. Nudimo Vam besplatnu procenu selidbe 24h, sedam dana u nedelji. Imajući u vidu koliko zapravo je proces selidbe ozbiljan, naša kompanija je od samog osnivanja to prepoznala i sada sa ponosom možemo reći da smo član jedne od najvećih mreža koja organizuju preseljenja širom Evrope i sveta.

Selidbe poslovnog prostora

Pružićemo Vam visokokvalitetnu uslugu u poslovima preseljenja Vaše kompanije, firme, restorana, fabrike bilo da selite čitavu kompaniju ili samo jednu kancelariju. Vašu selidbu realizujemo u vremenskom periodu kada Vama odgovara, tako da Vaša kompanija ne trpi gubitke. Nudimo Vam pakovanje dokumentacije, arhive, kancelarijskog materijala od iskusnog, obučenog tima pakera. Demontažu i montažu nameštaja. Zaštitu nameštaja od velike vrednosti, prevoz i prenos specijanih tereta (kasa, mašina, sefova, bankomata,...). Posedujemo najsavremeniju opremu: hidraulične liftove, ručne paletare, male i velike dizalice za izvlačenje tereta, viljuškare, robote za stepenice, kranove, spoljašnje liftove. Besplatno vršimo procenu selidbe 24h, sedam dana u nedelji.

Selidbe poslovnog prostora

Preseljenje "Ključ u ruke"

  • Naša kompanija Beotim MB nakon konsultacijama sa Vama izrađuje plan preseljenja Vaše kompanije. Nas profesionalni tim obučen za demontažu pripremiće i zaštititi sav nameštaj za transport.
  • Sav kancelarijski material i dokumentacija biće spakovana u odgovarajuće kutije sa odgovarajućim nalepnicama i etiketama.
  • Tim obučen za selidbu utovariće Vaše stvari u odgovarajuće vozilo i odvesti do željene destinacije. Gde će naš profesionalni tim tamo otpakovati, montirati Vaše stvari i složiti na mesta koje ste Vi unapred odredili.
  • Beotim MB svojim klijentima garantuje diskreciju i daje garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da će, u slučaju nastanka bilo kakve štete, klijent biti obeštećen.
  • U našem voznom parku se nalaze kombi vozila i kamioni od 1 do 30 tona. Kamioni poseduju lift nosivosti do 1,5 tona.

Nudimo Vam odgovarajući prostor za skladištenje Vaših stvari, opreme, mašina,... na određeno i ugovoreno vreme. Skladištenje stvari je bezbedno i Vaše stvari ćemo pre svega zaštititi, detaljno popisati, nakon čega ćemo ih preseliti u skladište. Kada budete spremni da preuzmete Vašu imovinu mi ćemo Vam je doneti na željenu lokaciju.