Selidba stambenog prostora

Beotim MB organizovaće Vaše preseljenje iz stambenog prostora profesionalno i efikasno do željene destinacije u vreme kada Vama odgovara. Pružićemo Vam korisne savete koji su iz iskustva, a Vama od velike koristi. Takođe naše profesionalno osoblje obučeno za pakovanje, demontažu/montažu, utovar, istovar Vaših stvari omogućiće Vam brzo, kvalitetno preseljenje u Vaš novi stambeni prostor.

S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo ukoliko posedujete skupocen ili Vama vredan nameštaj, klavire, slike, antikvitete koje želite da zaštitite nudimo Vam odgovarajuću zaštitu. Od raznovrsnih kutija, folija, sunđera, pak papira i poliestenskih sredstava, izrada odgovarajucih sanduka. Sav nepotreban, pohaban nameštaj i stvari koje nisu za upotrebu odvozimo na deponiju.

selidba stana

Znamo da svaka selidba donosi razmišljanje da treba da se očisti posle izlaska i pre ulaska u prostorije. Kako bi Vam olakšali, nudimo Vam profesionalno čišćenje svih prostorija, nameštaja, koja podrazumeva uklanjanje maltera, kreča, farbe i drugih tvrdokornih nečistoća sa svih površina, zatim mašinsko i ručno pranje podova, prozora, vrata kao i brisanje prašine sa nameštaja i polica.

Iz velikog iskustva znamo koliko može biti stresan sam čin preseljenja zbog toga Vam nudimo preseljenje ,,ključ u ruke,,. Gde ćemo Vam mi uz Vaše instrukcije sve stvari spakovati, demontirati/ montirati, prevesti i sve stvari složiti na odgovarajuće mesto gde ste Vi unapred odredili. Nudimo Vam besplatnu procenu selidbe 24h, sedam dana u nedelji.

Preseljenje "Ključ u ruke"

  • Naša kompanija Beotim MB nakon konsultacijama sa Vama izrađuje plan Vešeg preseljenja. Naš profesionalni tim obučen za demontažu pripremiće i zaštititi sav nameštaj za transport.
  • Tim obučen za selidbu utovariće Vaše stvari u odgovarajuće vozilo i odvesti do željene destinacije. Gde će naš profesionalni tim otpakovati, montirati Vaše stvari i složiti na mesta koje ste Vi unapred odredili.
  • Beotim MB svojim klijentima garantuje diskreciju i daje garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da će, u slučaju nastanka bilo kakve štete, klijent biti obeštećen.
  • U našem voznom parku se nalaze kombi vozila i kamioni od 1 do 30 tona. Kamioni poseduju lift nosivosti do 1,5 tona.

Komentari za ovu stranu su onemogućeni.