Transport akvarijuma

Kompanija Beotim MB, među prvima u republici Srbiji i regionu je omogućila svojim klijentima uslugu transport akvarijuma (kompletne selidbe) različitih dimenzija i oblika. Našim klijentima obezbeđujemo transport velikih i malih akvarijuma. Pored klasičnih (standardnih) akvarijuma, prevozimo i akvarijume sa prednjom zaobljenom stranom, ugaone akvarjume sa šestougaonom ili osmougaonom osnovom, 3D akvarijume, kao i plazma akvarijume.

transport akvarijuma

Naš profesionalno obučeni tim radnika dolazi sa neophodnim alatom i opremom pomoću kojeg će izvršiti demontažu akvarijuma, zaštititi i obezbediti akvarijum tokom transporta (utovar i istovar akvarijuma), transport na željenu destinaciju, a nakon toga pozicionirati i montirati akvarijum na mesto koje vama odgovara.

Zaštita akvarijuma prilikom transporta

Od zaštite za akvarijume koristimo sunđere različitih veličina, sunđere specijalnih debljina u rolnama, mlevene sunđere, granule, PVC folije, streč folije, puc-puc folije, kao i kutije različitih dimenzija za transport akvarijuma i pratećih komponenti (pumpe za akvarijum, mrestilice, osvetljenje za akvarijum,haube...).

Transport akvarijuma - cena

Naša kompanija nudi svojim klijentima besplatno savetovanje i procenu transporta akvarijuma, garantuje diskreciju i daje garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da će, u slučaju nastanka bilo kakve štete, klijent biti obeštećen. S obzirom da transport akvarijuma spada u specifičnu uslugu, te da postoje brojni faktori koji utiču na formiranje cene transporta akvarijuma i prateće opreme, mi vam predlažemo da nas kontaktirate putem kontakt telefona ili putem formulara za kontakt (na kontakt strani), a naše stručno osoblje će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.