Transport Beograd

Transport

Kompanija Beotim MB uspešno transportuje sve vrste specijalnih i gabaritnih tereta mašina, klavira, kasa, sefova, bankomata, paletne robe i ostale opreme. Za transport u našoj kompaniji je zadužen profesionalan i iskusan tim osoblja koji dolazi sa neophodnom opremom od hidrauličnih liftova, ručnih paletara, malih i velikih dizalica za izvlačenje tereta, viljuškara, robote za stepenice, kranove...

transport srbija

Profesionalni tim naše kompanije je obučen za demontažu, montažu, popravku i rukovanje specijalnim alatima. U našem voznom parku se nalaze vozila različite kubikaže. Posedujemo manja kombi vozila kao i kamione do 24 tone, kao i kamione sa utovarnim liftom koji podižu do 1.5 tonu.

Transport osnovne usluge:

  • Transport specijalnog gabaritnog tereta
  • Transport hladnjačama
  • Transport rasutog tereta
  • Transport paletne robe

Prateće usluge koje Vam još nudimo su:

  • Izrada specijalnih sanduka
  • Pakovanje robe i priprema za transport
  • Utovar / Istovar
  • Preuzimanje robe i prevoz do željene destinacije

Pored navedenih usluga kompanija Beotim MB nudi svojim klijentima odgovarajući prostor za skladištenje stvari, opreme, mašina i dr. na određeno i ugovoreno vreme. Skladištenje stvari je bezbedno i Vaše stvari ćemo pre svega zaštititi, detaljno popisati, nakon čega ćemo ih preseliti u skladište. Kada budete spremni da preuzmete Vašu imovinu mi ćemo Vam je doneti na željenu lokaciju.

Ukoliko su Vaše potrebe za transportom robe u zemlji ili inostranstvu, onda je najbolje da taj posao prepustite iskusnoj i proverenoj kompaniji. Sa ponosom možemo istaći da se nalazimo u društvu najuspešnijih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u transportu robe. U prilog ovome jeste obostrano zadovoljna dugogodišnja saradnja sa firmama, kompanijama i stranim organizacijama na poslovima transporta i selidbi u zemlji i inostranstvu.

Cene transporta

Imajući u vidu da postoje brojni faktori koji imaju uticaj na formiranje cene transporta mi Vam predlažemo da nas kontaktirate putem formulara za kontakt, a naše stručno osoblje će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.