međunarodne selidbe

Sa ponosom možemo da konstatujemo da je naša kompanija, Beotim MB, među prvima počela da pruža uslugu klijentima van granica republike Srbije, međunarodne selidbe. Pre nešto više od deset godina smo počeli sa selidbama u državama u regionu, a danas sa ponosom vršimo selidbe naših klijenata u gotovo sve države na starom kontitentu.

Beotim MB sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji selidbi stambenog i poslovnog prostora u inostranstvo pruža garanciju da će se transport robe do željene destinacije izvršiti uz najbolju zaštitu i pakovanje stvari. Organizujemo dopremu i otrpremu pošiljaka od paletizovane i nepaletizovane robe, standardnog i nestandardnog tereta do sanduka, buradi u zemlji i širom sveta.

Naša kompanija nudi svojim klijentima besplatno savetovanje oko pribavljanja potrebne dokumentacije za selidbe, ali i pruža mogućnost klijentima da prepuste stvari našem stručnom osoblju koje će im na najbrži mogući način pribaviti neophodnu dokumentaciju za selidbu.

Naše stručno osoblje i razvijena mreža lokalnih i inostranih saradnika, garancija je za najkvalitetnija rešenja u poslovima transporta, distribucije, skladištenja i carinjenja robe.

Međunarodne selidbe – Preseljenje po sistemu „Ključ u ruke“

  • Naša kompanija Beotim MB nakon konsultacijama sa Vama izrađuje plan preseljenja Vaše kompanije. Naš profesionalni tim obučen za demontažu pripremiće i zaštititi sav nameštaj za transport. Naše stručno osoblje obaviće sa Vama konsultacije kako bi se na što bolji i kvalitetniji način izvršila selidba. Nakon obavljenih konsultacija i u dogovoru sa Vama, naš tim će pribaviti svu neophodnu dokumentaciju za međunarodnu selidbu (dozvole za izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, dozvolu za selidbe kućnih ljubimaca i sve neophodne carinske procedure).
  • Sav kancelarijski material i dokumentacija biće spakovana u odgovarajuće kutije sa odgovarajućim nalepnicama i etiketama.
  • Tim obučen za selidbu utovariće Vaše stvari u odgovarajuće vozilo i odvesti do željene destinacije. Gde će naš profesionalni tim tamo otpakovati, montirati Vaše stvari i složiti na mesta koje ste Vi unapred odredili.
  • Beotim MB svojim klijentima garantuje diskreciju i daje garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da će, u slučaju nastanka bilo kakve štete, klijent biti obeštećen.
  • U našem voznom parku se nalaze kombi vozila i kamioni od 1 do 30 tona. Kamioni poseduju lift nosivosti do 1,5 tona.

SELIDBE KALKULATOR CENA

Ostavite podatke o selidbi a mi ćemo Vam se javiti sa besplatnom proceno. Sve što je potrebno jeste da popunite formular

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDU

Bezbedno i sigurno

Pružićemo Vam visokokvalitetnu uslugu u poslovima preseljenja Vaše kompanije, firme, restorana, fabrike bilo da selite čitavu kompaniju ili samo jednu kancelariju.

SKLADIŠTENJE STVARI

Skladištenje vaših stvari na bezbednoj lokaciji u našem magacinu

Telefonske konsultacije

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na putem telefona na sledeće brojeve:
+381 61 504-7-555
+381 64 804-7-555