Premestanje klavira na stepenicama

Kompanija Beotim MB godinama unazad uspešno transportuje sve vrste klavira u Srbiji, državama u regionu i Evropi. Možemo sa ponosom da kažemo da su našu uslugu prevoz klavira koristili klijenti iz svih većih gradova u Srbiji i regionu – Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Podgorica, Zagreb, Split, Skoplje, Sarajevo, Ljubljana, Maribor i Banja Luka.

Uz prevoz klavira kao osnovnu uslugu, nudimo našim klijentima demontažu, montažu, utovar i istovar klavira. Klijentima je obezbeđena posebna zaštita prilagođena klavirima koja se sastoji od raznovrsnih kutija, folija, sunđera i pak papira.

Naše profesionalno osoblje obučeno je za prevoz klavira i poseduje sav neophodan alat, kao i dizalice pomoću kojih možemo preneti Vaš klavir na sva manje dostupa mesta.

Klavir

Prevoz – vrste klavira

 • Pianino
  Pianino, instrument je manje veličine namenjen za kućnu upotrebu i napravljen sa svrhom uštede prostora. Ima manji rezonator nego klavir, zbog čega su mu žice raspoređene uspravno. Manji rezonator znači i manji volumen zvuka, ali inače ovaj instrument zvuči isto kao i klavir.
 • Polukoncertni klavir
  Polukoncertni klavir, kao što mu ime kaže, ima veličinu polovine koncertnog klavira prema svom rezonatoru. Danas se ovakvi klaviri daleko redje prave nego ranije, zbog uštede mesta u stanovima. Dok se ranije sviralo u manjim i vecim salonima, pa se prema veličine sobe I kupovao klavir, danas to više nije slučaj. Za kucnu upotrebu se kupije pijanino, a za koncertne sale, veliki koncertni klavir.
 • Koncertni klavir
  Koncertni klavir ili “Grand piano” ima dužinu od oko 242 cm i koristi se sa otvorenim poklopcem, jer se tako rezonancija žica u kućištu najbolje čuje i poseduje najbolji kvalitet. Koristi se u gradskim koncertnim halama.
 • Električni klavir
  Elektricni klavir ima prednost da zauzima jos manje mesta od klasičnog pijanina, međutim najveća prednost sto ga je moguće svirati u svako doba, jer ima priključak za slušalice, a ako poseduje i dinamiku udarca, razlika u odnosu “pravog” klavira je zaista minimalna. Osim toga, električni klaviri često poseduju različite boje zvukova klavira, orgulja i drugih instrumenata.

Transport pianina cena / Transport klavira cena

Imajući u vidu da postoje brojni faktori koji imaju uticaj na formiranje cene transporta klavira, mi Vam predlažemo da nas kontaktirate putem formulara za kontakt, a naše stručno osoblje će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Skrećemo pažnju da naša firma ne vrši otkup klavira.

SELIDBE KALKULATOR CENA

Ostavite podatke o selidbi a mi ćemo Vam se javiti sa besplatnom proceno. Sve što je potrebno jeste da popunite formular

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDU

Bezbedno i sigurno

Pružićemo Vam visokokvalitetnu uslugu u poslovima preseljenja Vaše kompanije, firme, restorana, fabrike bilo da selite čitavu kompaniju ili samo jednu kancelariju.

SKLADIŠTENJE STVARI

Skladištenje vaših stvari na bezbednoj lokaciji u našem magacinu

Telefonske konsultacije

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na putem telefona na sledeće brojeve:
+381 61 504-7-555
+381 64 804-7-555