Specijalni tereti Beotim MB je firma čija je osnovna delatnost transport specijalnih i gabaritnih tereta, organizacija selidbi stambenog i poslovnog prostora u gradskom, međugradskom i međunarodnom saobraćaju.

Vršimo prevoz svih specijalnih tereta bankomata, sefova, mašina, kasa, betonskih konstrukcija,… neophodnom pratećom opremom. Posedujemo dizalice, viljuškare, ručne paletare, robote za stepenice, hidraulične liftove. Naše osoblje je profesionalno obučeno i pružice Vam brze i efikasne usluge demontaže, montaže, utovara, istovara robe, pakovanje, čišćenje prostorija, selidbe. Selidbe i organizacija selidbi u gradskom (Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Subotica…), međugradskom i međunarodnom prevozu.

Nudimo Vam besplatnu procenu Vaše selidbe 24 časa, sedam dana u nedelji. Pružamo Vam korisne savete koji su iz iskustva a Vama od velike koristi. Specijalni tereti Beotim MB od samog procesa osnivanja pruža pouzdan i nesmetan tok izvršenja svih usluga kao i zagarantovanu diskreciju. Zbog toga smo naročito cenjeni kod klijenata i firmi sa kojima sarađujemo. To je rezultat našeg dugogodišnjeg rada i iskustva. Zahvaljujući osluškivanju Vaših zahteva i sprovođenju istih u delo, Beotim MB tim uspešno radi i posluje dugi niz godina.

SPECIJALNI TERETI BEOTIM MB

Adresa: Nerska 11, 11060 Beograd
Telefon/Fax: +381 61 504-7-555, +381 64 804-7-555
Matični broj: 66914402
PIB: 11356277

Naši klijenti

Želite da postanete naš klijent?